Om mCare AS

mCare AS är ett av Nordens ledande eftermarknadshus med 190 anställda. Vårt fokus är att leverera med hög kvalitet och effektivitet när det gäller alla våra tjänster, från mekaniska reparationer av digitala enheter till systemleveranser, kundservicetjänster och support på avancerade mjukvarulösningar. Vi erbjuder även juridisk hjälp och uppföljning i samband konsumentrådgivning. 

Våra långsiktiga partners inkluderar ledande producenter av kommunikationsprodukter, marknadsledande telekomoperatörer, flera av Skandinaviens största distributörer och näthandelsaktörer, försäkringsbolag samt en rad andra ledande detaljhandelsaktörer.

Vi har ett av Europas mest avancerade tekniska laboratorier och har genom detta ett strategiskt samarbete med offentliga myndigheter och specialenheter inom utredningsverksamhet. Våra kundprogram är i bruk hos en stadigt växande andel av Skandinaviens ledande verksamheter, både inom privat och offentlig sektor. 

Vi jobbar för att konstant utveckla våra tjänster till fördel för våra partners och kunder. Vårt mål är att växa i takt med våra återförsäljares förväntningar och att kunna täcka deras behov på bästa möjliga sätt.